Свършиха парите за лечението на болна от рак млада майка

14:19, 28 май 17 25 1906 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Болната от рак 24-годишна Ина Георгиева от Генерал Тошево отново има нужда от помощта на хора с добри сърца, за да може да продължи лечението си. Мечтата й е да оздравее, за да може да отгледа шестмесечната си дъщеричка Дара. Да наблюдава как момиченцето прохожда, казва за пръв път „Мамо”, тръгва на училище, как се превръща в прекрасно момиче, а след това и жена…

Бебето бе изродено в седмия месец, за да може Ина да започне лечение с химиотерапия в турска клиника. Днес Дара вече тежи седем килограма и при нея всичко се развива добре, сподели пред Topnovini.bg младата майка.

Лечението на Ина обаче трябва да продължи. През ноември тя започна химиотерапия. Трябваше да се проведат шест курса, но след петия е установено, че тази терапия не повлиява заболяването. Скенер установил, че заболяването прогресира и има метастази в белите дробове, както и по костите.

Наложило да се смени планът на лечение. „Затова минах на имунотерапия, която в момента е най-новото лечение, което се прилага”, споделя Ина. Офертата за нея е 26 000 турски лири. Вече са проведени четири курса, а преди две седмици младата майка е преминала и 14-дневна лъчетерапия. Сега й престоят още две имунотерапии, след което ще се направят пълни изследвания, които да установят дали метастазите от белите дробове и костите са изчезнали.

За лечението на Ина в Турция бе организирана благотворителна кампания, в която се включиха добри хора от страната и чужбина. Според представена справка от клиниката в Истанбул, досега са изразходвани 412 124,01 турски лири или 201 697 лева.

Събраните от дарителската кампания средства обаче свършват. Ако не се осигурят нови, лечението на Ина ще трябва да спре и тя да се прости с надеждата да оздравее и да живее.

В социалната мрежа младата жена отправи апел за помощ: „Приятели зная, че Вашите сърца са пълни с доброта, състрадателност, както зная, че стискате палци всичко да се нареди. Затова Ви моля още веднъж да подадете ръка и с Ваша помощ да успея да спечеля тази битка и да застана пред Вас след време и да ВИ съобщя радостната новина, че всичко е минало благополучно и съм се справила с всички трудности, за да можем заедно да се зарадваме. Благодаря Ви от цялото си сърце и нека Господ да даде здраве на всички, защото без него всичко друго се обезсмисля ...”

Алианц Банк България АД
IBAN: BG45BUIN95611000436747
BIC: BUINBGSF
Титуляр:Ина Георгиева Георгиева

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама