Последен ден за заявления от кандидат-гимназистите в Добрич

08:06, 22 юни 17 25 421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес е последният ден от кампанията по подаване на документи за първия етап на класиране на кандидат-гимназистите. От 16 до 22 юни, включително, те  подават заявления за участие в първия етап на класиране за учебната 2017/2018 г. От Регионалното управление по образование в Добрич съобщават, че заявленията се подават в определени училища в различните общини. За общините Добрич и Добричка това е ОУ „Хр. Смирненски”, за община Балчик – ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, за Генерал Тошево – ОУ „Хр. Смирненски”, за община Каварна – ОУ „Й. Йовков”, за Крушари – СУ „Хр. Смирненски”, за Тервел – СУ „Й. Йовков” и за Шабла – СУ „Асен Златаров”.

Ученици и техните родители могат да подават документи за участие в приема и онлайн на адрес http://priem.mon.bg. Подаването става с входящ номер на ученика и идентификационен код /от служебната бележка с резултатите/.

Списъците с приетите на първо класиране ще бъдат обявени до 27 юни в училищата-гнезда и на таблото на Регионалното управление по образование в Добрич.

Записването на приетите в първия етап на класиране, както и подаването на заявления за участие във втория етап на класиране, ще става от 28 до 30 юни, включително, в училището, в което са приети. Списъците с приетите на втория етап на класиране ще бъдат обявени до 4 юли, а записването ще е от 5 до 7 юли, включително. На 10 юли ще бъдат обявени останалите незаети места. Заявления за участие в третия етап на класиране ще се подават от 11 до 13 юли, включително, а резултатите ще бъдат изнесени на 17 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама