Хиляди ще посрещнат Джулай морнинг на Камен бряг

08:18, 30 юни 17 25 766 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За поредна година хиляди българи ще се стекат към Каварна за традиционното посрещане на първоюлското слънце, съобщиха от общинската администрация. По традиция ще звучи рок, като кметът на града Нина Ставрева сподели, че тази година са заложили на три млади български рок банди, които миналата година взеха участие във формата „Голямо рок междучасие“ по БНТ. На сцената ще излязат The Lefties от Шумен, Анекдот от Русе, Pleasure от Добрич. Ще има и гости от Румъния - бандата Scarlet Aura.

През годините градът се превърна в музикалната столица на България, а тази година ще се предостави поле за изява на българските изпълнители:
„Сега в Каварна звучи и ще звучи стойностна българска музика“, подчерта Ставрева.
Лято 2017 Каварна ще стане сцена на българската музика.

Първото юлско утро посетителите ще могат да посрещнат заедно с българския рок идол Звезди и група „Ахат“, които ще направят така, ще изгрева да озари несамо лицата, но и душите на всички обичащи морето и хубавата музика.
„Ще използвам случая да поканя всички любители на рока на брега на Камен бряг, където усещането няма аналог в цяла България“, приканва кметицата на Каварна - Нина Ставрева.

Първи на сцената в полунощ ще излязат Рleasure, следват Иво Руев Бенд, Анеkдот, The Lefties, Scarlet Aura, а от 5:30 часа ще забиват Aхат.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама