Община Добричка подкрепи лечението на 10-годишната Симона

12:45, 30 юни 17 25 426 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изказваме огромни благодарности за подкрепата и съдействието на кмета на Община Добричка инж. Тошко Петков и на целия колектив на Общината, на всички колеги от отдел "Социални услуги", на общински съветници, на кметове и кметски наместници, служители на кметства, детски градини и граждани. Това написа в групата "Да помогнем на Симона" Мирка Георгиева - майка на 10-годишното дете, което страда от сколиоз

Възпитаничката на училището по изкуства СУ "Свети Климент Охридски" Симона Милчева се нуждае от спешна операция на гръбначния стълб в болница "Токуда", а майка й - социален работник в Община Добричка, отправи апел за помощ при набирането на непосилната за семейството сума от 28 000 лева.

Председателят на Общинския съвет Донко Марев призова колегите си да подпомогнат лечението на болното дете. Кметът инж. Тошко Петков сподели, че на общо събрание на общинската администрация е взето решение за операцията на Симона да бъдат отпуснати 2 000 лева от СБКО. Кметът е информирал всички земеделски структури на територията на общината и е отправил апел за помощ.

От служители и жители на Община Добричка вече са дарени 1 440 лева. "Няма подходящи думи за всичко, което направихте за нас в толкова труден момент! Думата "Благодаря" не стига за вярата и надеждата, която ни дадохте", споделят близките на Симона.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама