ЕНЕРГО-ПРО Мрежи преустановява плановите ремонти през празничните и почивни дни

08:05, 22 сеп 17 25 852 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Електроразпределителното дружество в Североизточна България няма да извършва планирани ремонти по мрежата днес, 22 септември и последващите почивни дни.

През периода 22-24 септември отчетниците на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи ще продължат да отчитат потреблението на клиентите по предварително обявения график. 63 дежурни аварийни екипа на дружеството са в готовност да реагират своевременно при необходимост през трите почивни дни.

В празничния ден онлайн касите в салоните на Български пощи и Информационно обслужване няма да работят. Клиентите на компанията, които са пропуснали да покрият задълженията си за ток, могат да се възползват от възможностите за безкасово плащане или да платят в събота и неделя на работещите каси на Български пощи, EasyPay и FastPay, съобщиха от дружеството. ЕНЕРГО-ПРО няма да прекъсва електрозахранването за просрочени задължения непосредствено преди празничния ден и през периода 22 – 24 септември.

За информация и сигнали клиентите на ЕНЕРГО-ПРО могат да се свързват денонощно на телефонната линия на компанията 0700 1 61 61.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама