Добрич дава старт на XXVII Европейски младежки поп-рок конкурс

14:00, 13 май 18 / Култура 25 687 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Следващата седмица в Добрич стартира голямо музикално събитие - Двадесет и седмото издание на Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ 2018.

От 16-ти до 18-ти май Добрич отново ще стане притегателен център за много талантливи млади поп изпълнители от страната и чужбина, които ще се конкурират за призовите места и за голямата награда  Гран при - статуетка изработена от скулптура Георги Стефанов. В конкурсната програма ще се представят 58 талантливи певци от 18 града на България, както и от Украйна, Молдова, Казахстан и Гърция.

Събитието ще се проведе в  Младежки център, в дните на конкурса. На 16-ти май от 17:30 ч. е официалното откриване и първата конкурсна вечер, в която участниците ще се представят с песен на роден език. На 17-ти, също от 17:30 ч., ще стартира втората конкурсна вечер - изпълнение на песен по избор. За последната вечер - Гала концертът и награждаването, организаторите са подготвили голяма изненада за добричлии. Специален гост на събитието, което започва от 18:00 ч., ще бъде младата поп звезда Михаела Маринова.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама