„Драгалевци”, „Лозенец”, „Бояна” остават без вода

07:42, 23 авг 16 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, 23 август, във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Eкатерина Божилова“ в кв. „Драгалевци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите, съобщиха от „Софийска вода”. Водата ще бъде спряна на  живеещите в района на ул. „Екатерина Божилова“ от ул. „Нарцис“ до ул. „Стилиян Чилингиров“, по ул. „Стилиян Чилингиров“ от ул. „Сичан Николов“ до ул. „Екатерина Божилова“. И  ул. „Димитър Кантакузин“, ул. „Сичан Николов“, ул. „Гена Димитрова“ №19, №21, №23.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Катунище“ в село Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на гражданите по ул. „Катунище“ от ул. „Алеко“ до ул. „Янчовска река“.

Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Липа“ в село Герман пък ще спре водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на  живеещите в района на ул. „Липа“ от ул. „Патриарх Герман“ до ул. „Проф. Васил Стоилов“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Руй планина“ в жк. „Лозенец“ ще има днес спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа и в района на ул. „Руй планина“ №10.

Няма да има вода временно и  на ул. „Копитото“ кв. „Бояна“. Там се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа в района на ул. „Копитото“ №3.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефона на “Софийска вода” АД - 0700 12121.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама