Хилари Клинтън обяви, че е готова за дебат с Доналд Тръмп

18:09, 23 авг 16 / Свят 25 297 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кандидатът на Демократическата партия за президент на САЩ Хилари Клинтън заяви, че е готова за дебат с опонента си от Републиканската партия Доналд Тръмп, предаде АФП. Бившата първа дама на Щатите каза, че Тръмп може да бъде непредсказуем противник в предстоящите дебати и обяви, че се подготвя за много „луди неща“.

„Ние трябва да се подготвим за луди неща. Смятам да се възползвам от опита ми от началното училище“, обяви тя по време на гостуването си в шоуто на Джими Кимъл.

Очаква се първият дебат между претендентите за Белия дом да се проведе до месец в Ню Йорк.

По-рано Тръмп заяви, че няма да има възможност да участва във всичките три дебата заради натоварената си програма покрай предизборната кампания. Освен това кандидатът на Републиканската партия смята, че подобни събития само разколебават избирателите.

Очаква се първия дебат да бъде много „цветен“, като се има предвид отправените от Тръмп към Клинтън нападки. Той я нарече мошеник, като се появиха и вицове за здравето й, отбелязва АФП.

"Миналия октомври „Нешънъл енкуайрър” писа, че до половин година ще съм мъртва. Но аз все още дишам и се чувствам по-жива от всякога", заяви Хилари Клинтън в ТВ шоуто. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама