Кралят на Боливуд снима финалните сцени от новия си филм на нос Калиакра

14:39, 28 юли 15 25 699 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Финалните сцени на индийския филм "Dilwale", в който главната роля играе Кралят на Боливуд Шарук Кхан, се снимат на нос Калиакра, съобщи кметът на Каварна Цонко Цонев, който за минути също се стана част от екипа на филма, като се включи в каскадите.

Снимките на носа са едни от най-ефектните, включващи каскади с коли, снимки с дронове, единият от които е на стойност 93 000 евро. Техниката, използвана във филма, е собственост на индийските продуценти. Във филма ще има и кадри, заснети с хеликоптер, който ще излети от хеликоптерната площадка на съседно голф игрище.

Филмът е индийският вариант на „Ромео и Жулиета“, една истинска и разтърсваща любов. Последните финални сцени, в които двамата влюбени - главните герои, чиито роли се изпълняват от Шарук Кхан и актрисата Кайджол, влизат в лудо надбягване с коли, бяха заснети по улиците на Банско. Сцената ще бъде завършена в Каварна, ще бъде много драматична, но с щастлив завършек. Там двете коли се завъртат, но главният герой спасява главната героиня, издадоха от екипа. Снимките в България за новия филм на Кхан „Дилвале” (Dilwale) ще продължат до края на юли. Освен в столицата, екипът снима в Банско, Велико Търново и Етъра.

Шарук Кхан е живата легенда на Боливуд и е смятан за третия най-богат актьор в света. Притежава и две продуцентски компании, като с едната, Red Chillies Entertainment, снима в момента в България. Освен на киното, Кхан се е посветил и на редица хуманитарни и благотворителни проекти, които финансира с лични средства.

След филма „Конан варварина“, заснет  преди няколко години, това е втората голяма кино продукция, снимана на територията на община Каварна.

Жегите по време на снимките не пречат на екипа, а създават у тях усещането, че се намират у дома си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама