Избирай от селекция безжични слушалки на лизинг без оскъпяване от А1 до края на април

17:55, 16 апр 24 / Свят 25 2389 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini
  • Избрани модели безжични слушалки на лизинг с 0% оскъпяване от А1
  • Вземи с мобилен тарифен план Unlimited S
  • Избирай между модели слушалки от водещи производители Samsung, Huawei и Apple

През април клиентите на А1 могат да вземат за себе си или близък нови безжични слушалки на лизинг без оскъпяване. Офертата важи за селекция слушалки от някои от водещите технологични компании - Samsung, Apple и Huawei. Моделите, между които клиентите на А1 могат да избират, са Samsung Galaxy Buds2 Pro, Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A, Huawei FreeBuds 5 и Samsung Galaxy Buds FE.

Ергономичният дизайн на слушалките Samsung Galaxy Buds2 Prо с 15% по-малък размер осигурява удобно носене с добро фиксиране в ушите. Слушалките разполагат със сензорна повърхност за управление на функциите с едно или няколко докосвания, както и възможност за активно шумопотискане (ANC), която вече елиминира повече звуци от околната среда. Въпреки шумопотискащата функция обаче, този модел е снабден и с чувствителен Voice Detect, който от своя страна при долавяне на глас автоматично превключва от ANC режим към Ambient звук. Така не се налага свалянето им, за да чуете събеседника. Вземи Samsung Galaxy Buds2 Prо на изплащане с мобилен план Unlimited S от А1 за 14,94 лева на месец за 24 месеца

Част от селекцията на А1 са и слушалките Samsung Galaxy Buds FE, които са на по-достъпна цена. Tози модел също разполага с функция за изолиране на околните звуци, както и възможности за лесно сдвояване, гласов асистент и събуждане с глас. През настоящия месец Galaxy Buds FE са достъпни на изплащане без лихва за 24 месеца срещу 8,28 лева на месец с план Unlimited S.

Apple AirPods 2 MV7N2ZM/A са друг модел, който телекомът предлага на изплащане без оскъпяване през целия април. Безжичните слушалки от второ поколение разполагат с двойни микрофони, които автоматично оптимизират параметрите на обработка на звука, и акселерометър, измерващ ускорението по време на движение. Едно зареждане на слушалките позволява до 5 часа слушане на музика, а само 15 минути в специалната кутия с батерия дава до 3 часа време за слушане и до 2 часа за разговори. Моделът е достъпен срещу 11,22 лева на месец без оскъпяване с план Unlimited S от А1.

Huawei FreeBuds 5 е моделът безжични слушалки с един от най-нестандартните дизайни. Те са първите слушалки от китайския технологичен производител с подобна форма, вдъхновена от т.нар. ефект на капката на принц Рупърт. Дизайнът им не само се отличава, но и осигурява продължително използване, тъй като не предизвиква дискомфорт и умора в ухото. FreeBuds 5 разполага с 3 микрофона и алгоритъм за дълбока невронна мрежа (DNN), които подобряват гласа и намаляват страничния шум за по-ясни и чисти разговори. Моделът се предлага на лизинг без оскъпяване за 8,28 лева на месец с план Unlimited S.

Защо се нуждаеш от безжични слушалки?

Свободно движение

С безжични слушалки движението става лесно и без оплитане в излишни кабели. По този начин спортуването, танцуването или дори чистенето у дома е по-приятно и свободно, а рискът от това да закачиш кабела и телефонът ти да падне – липсва.

Качество на звука

Безжичните слушалки са често смятани за слаби откъм сила и качество на звучене. Днес това съвсем не е така – те често са оборудвани с най-новите технологии за шумоизолация и позволяват персонални настройки, с които устройството да следва твоя говор и движение до съвършенство.

Стилен и компактен дизайн

Безжичните слушалки несъмнено са аксесоарът на новото поколение. Те често са носени дори без да се използват, просто защото допадат на своя собственик, без да пречат. Моделите и цветовете, в които се предлагат са разнообразни, а подходяща форма може да се намери за всеки тип ухо.

През месец април селекцията безжични слушалки от А1 е достъпна за потребителите на лизинг с 0% оскъпяване и мобилен план Unlimited. Избери подходящия за теб модел и направи ежедневието си по-цветно.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама