Веселин Марешки: Въпрос на време е да открия бензиностанция в Добрич

19:10, 24 фев 16 25 636 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
100 процента е сигурно, че и в Добрич ще бъде открита бензиностанция, съобщи за Добрич Topnovini.bg варненският бизнесмен Веселин Марешки.

Утре той открива обект в Айтос. Това ще е втората бензиностанция на Марешки изобщо в страната. Тя ще предлага гориво на същите цени като тази във Варна и се очаква да удари сериозно конкурентите в бранша, които се намират в Бургаска област.

Въпрос на време е това да се случи и в Добрич, заяви бизнесменът. И допълни, че се водят разговори.

Предприемачът увери, че ще разкрие обекти навсякъде в страната.

Припомняме, че граждани от Добрич изпратиха покана до Веселин Марешки да открие евтина бензиностанция и в добруджанския град. Поканата бе отправена от Свилен Стоев от името на гражданска инициатива „За Добрич”. „Г-н Марешки, с нетърпение всеки ден следим и наблюдаваме дали няма да излезе новина, че и в нашия град Добрич  ще се открие Ваша бензиностанция. Искрено се надяваме, че това ще стане в близко бъдеще”. Стоев посочва, че цените на горивата в обектите на Марешки са най-достъпни за изтънелите джобове на добруджанци. Добричлии редовно пътуват до бензиностанцията на Марешки във Варна, за да зареждат евтино гориво.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама