На празника на Добрич стартира мобилното приложение iLoveDobrich

17:37, 25 сеп 16 25 333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес, на празника на Добрич, стартира iLoveDobrich -  официалната интерактивна платформа на област Добрич. Тя предоставя информация както за забележителностите в района, така и за специалните предложения на местните бизнеси. Мобилното приложение iLoveDobrich предлага на жителите и посетителите на областта неповторимо клиентско преживяване посредством атрактивни оферти и разнообразни програми за лоялност.

iLoveDobrich е част от международната платформа iLove, разработена в Англия, ползваща най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия. Това иновативно решение обединява усилията на общините, фирмите, гражданите и туристите, с цел подобряване качеството на предлаганите услуги.

По повод празника на града организираме томбола с награда рекламни материали на ILoveDobrich като условията са в деня на Добрич да обиколите 3-те обекта и научете информация за тях, чрез сканиране на QR кодовете:  Художествена галерия – Добрич, Етнографска къща и къща музей „Йордан Йовков“. Можете да участвате в томболата, като свалите безплатно официалното мобилно приложение на Добрич и сканирате QR кодовете, които са поставени на табелки с логото на ILoveDobrich, на всеки един от посочените обекти и участвайте в томболата.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама