Кметът на Добрич насрочи консултации за съставите на секционните избирателни комисии

19:14, 26 сеп 16 25 497 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът на Добрич Йордан Йорданов насрочи консултации за сформиране съставите на Секционните избирателни комисии за произвеждане на изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за националния референдум на 6 ноември.

В консултациите участват партиите и коалициите, които са участвали в изборите за народни представители на 5 октомври и имат парламентарна група в Народното събрание към 8 август тази година. От Общината подчертават, че в консултациите могат да участват и други партии и коалиции, които не са парламентарно представени. Те ще се проведат на 30 септември от 10.00 часа.

126 избирателни секции ще има в Добрич в деня на изборите на 6 ноември. Местата за гласуване са определени със заповед на кмета Йордан Йорданов и са публикувани в интернет страницата на общината. При наличие на не по-малко от 10 избиратели, допълнителни секции ще бъдат открити на още три места – в Многопрофилната болница за активно лечение, в Дома за стари хора и в следствения арест, се посочва в кметската заповед. Друга заповед определя местата за поставяне на избирателните списъци за предстоящия вот.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама