„Bloodrush“ от Добрич е най-добрата млада банда на България

08:20, 22 дек 16 / Култура 25 886 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Bloodrush“ - Мариян Николов, Мартин Кирилов и Коста Коларов, е големият победител от уникалния риалити формат на БНТ1 „Голямото rock междучасие“.

Момчетата от Добрич ще получат музикално оборудване и възможност да запишат първия си сингъл и видеоклип към него. Те ще участват в новогодишния концерт на D2.

Рекорден брой училищни рок групи от цялата страна – над 140 – заявиха участие за предаването. От тях селекционна комисия, в състава на която бяха Димитър Кърнев от D2, който е и музикален продуцент на „Голямото rock междучасие”, издателят Ивайло Нойзи Цветков, музикалният журналист Васил Върбанов, фронтменът на “Jeremy?” – Ерсин Мустафов и Георги Георгиев от „Остава”, допуснаха 22 банди на кастинг в началото на октомври.

В грандиозния финал снощи участваха пет групи - Bloodrush от Добрич, Анекдот от Русе, Rockids от Благоевград ,The Lefties от Шумен, и Different Highway от Хасково.

На финала на шоуто временното класиране бе анулирано и бандите атакуваха върха с равен старт. Победителят в „Голямото рок междучасие“ бе избран както с гласовете на журито, така и чрез зрителски вот.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама