Отворени са основните пътища в област Добрич

Снимка: Topnovini.bg
Снимка: Topnovini.bg

Отворени за движение са основните републикански пътища в област Добрич, съобщиха от Областния съвет за сигурност.

Проходими за движение са пътищата Добрич – Кардам, Добрич – Тервел, Дуранкулак – Каварна – Балчик – Варна, Добрич – Балчик и Добрич – Варна.

От полунощ и тежкотоварни камиони, които пътуват в посока Румъния, преминават границата на КПП Йовково и румънската страна ги приема, съобщават от областната администрация.

От Автогара Добрич информират, че по всички отворени направления пътуват автобуси. По данни на дежурния от ЖП гара Добрич влакът София-Добрич пътува, като се очаква да има около 100 минути закъснение. И днес не пътуват пътническите влакове Варна-Добрич, Добрич-Варна и Добрич-Кардам.

Диспечерите от „Енерго-Про“ информират, че електрозахранване има в цялата област, като екипи отстраняват възникнали локални аварии. По данни на ВиК, към 7.30 часа без вода са три населени места на територията на община Добричка – Тянево, Житница, Пчелник, и едно на територията на община Генерал Тошево – село Изворово.

Служителите на Пожарна безопасност и защита на населението през нощта са оказали помощ на закъсал автомобил с 6 човека, между селата – Северняк и Поручик Кантарджиево. Температурата в Добрич сутринта е минус 7 градуса, вятърът е слаб от запад – 2.2 метра в секунда. Снежната покривка е 45 см.

Social

Коментари