Предприемачът Ивайло Мирчев води листата на „Да, България“ в Добрич

14:28, 21 фев 17 / Политика 25 2542 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Коалиция Движение "Да, България" внесе днес в Районната избирателна комисия в Добрич листата си с кандидатите за народни представители за предстоящите извънредни парламентарни избори.

Водач на листата на „Да България“ е предприемачът Ивайло Николаев Мирчев. На второ място е Християн Йорданов Йорданов, следван от  Йордан Иванов Йорданов, Нели Стаменова Начева, Мими Стайкова Куртева, Владимир Бориславов Лафазански, Надежда Костова Пампорова и Петър Димитров Цветков.

Иво Мирчев е от Добрич. Той е един от добрите примери в България за успешен предприемач, коментира Мартен Демирев, който е упълномощен от ръководството на коалицията да регистрира листата.

„Ние ще сме партия от електорален тип, почиваща на широка и неформална структура. Окуражаваме участието на всички активни граждани, които са с позиция. Както каза нашият председател Христо Иванов, превръщаме изборите в референдум  за борба с корупцията. Тези избори са точно това и гласът за „Да, България“ е глас „за“ борбата с корупцията, глас за реформа и за изграждане на правилна среда в България, заяви Демирев.

Той посочи, че очакванията за Добрич са, че тук хората ще откликнат добре, тъй като програмата на „Да, България“ засяга именно  положението на всички български предприемачи, дребни, средни производители. „В икономическата програма има стабилна част, която обръща внимание на проблемите с бюрокрацията която засяга не само хората на бизнеса, но и обикновените хора. Считаме, че всички в България са засегнати от корупцията и неефективната правосъдна система  и разчитаме, че хората от Добрич също ще откликнат на нашия призив да се включим в битката за България и да си отвоюваме държавата от олигархията и мафията“, заяви Демирев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама