Община Добрич подкрепя националната кампания „Великден за всеки“

09:19, 22 мар 17 25 343 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Добрич подкрепя второто издание на националната кампания „Великден за всеки“ - „Дари празник на баба и дядо“, която се провежда под патронажа на Омбудсмана на Република България Мая Манолова.

Кампанията стартира на 7 март. Инициативата е насочена към подпомагане на възрастните хора. Лица на кампанията тази година са певците Миро, Анелия, Криско, Николина Чакърдъкова, актьорите Деси Бакърджиева и Тончо Токмакчиев, тв-водещият Румен Луканов и баскетболният треньор Тити Папазов.

Във второто издание на кампанията „Великден за всеки“ – „Дари празник на баба и дядо“ т.г. отново ще се набират парични средства и храни за възрастните хора, които няма да получат надбавка от правителството по случай големия християнски празник. Всички дарения ще бъдат разпределени заедно с доброволци и социалния патронаж.   

Средствата се набират чрез банкова сметка в УниКредит Булбанк, разкрита конкретно и единствено за целите на кампанията, като титуляр е Български Червен кръст (БЧК): IBAN: BG53UNCR70001522802795; Банков код: UNCRBGSF. Средства могат да се дарят на SMS на номер 1255 – на стойност 1 лев, освободен от ДДС, чрез обаждане на стационарен номер 0900 5 1255 на стойност 1 лев, освободен от ДДС. Оn-line дарения от България и чужбина могат да се правят на сайта на БЧК - www.redcross.bg. На Интернет платформата AMMADO - https://www.ammado.com/nonprofit/bulgarianredcross/statement.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама