Обучават жените от област Добрич да бъдат добри предприемачи

07:57, 01 апр 17 25 311 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обучения по предприемачество "Жените в Европа", стартират от днес в Търговско-промишлената палата в Добрич. Участничките ще могат да се запознаят с нови сфери за заетост в селски райони.

 
Проектът WE RUN има за цел да идентифицира и увеличи потенциала на жените от селски райони да развият идеите си в областта на селското стопанство, социалното предприемачество, както и в насоки, наречени от Европейски съюз „нови възможности за създаване на заетост” чрез предприемачество. 


Обучителната програма „Предприемачество и овластяване” е разработена с фокус върху развиване на умения в сферите на маркетинг, финансиране на идеята, бизнес план и развитие, усвояване на предприемачески качества и самосъзнание, личностно развитие, изясняване на целта, методите и ресурсите за постигането й, съвместяване на работата и личните семейни задължения и други предизвикателства. 


Специално внимание се отделя на нуждите на всяка една от обучаваните дами, като се предлагат конкретни решения, съобразени с нейните нужди и възможности и продължаващо обучение за затвърждаване и практикуване на наученото посредством онлайн курсове. 
Обучителните модули са на 1-2, 8-9, както и на 22-23-24-25 април. 

Участието е безплатно и е със задължително записване, съобщават организаторите. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама