Нови отличия за Стефани Маринова и Димитрина Германова от студио „Сарандев“

08:15, 10 апр 17 25 410 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Димитрина Германова и Стефани Маринова от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център - Добрич отново завоюваха високи отличия, съобщи вокалният им педагог Елена Карабельова.

Те участваха в поредния певчески конкурс за тази календарна година, провел се на 7-и и 8-и април в град Пловдив - XIV Национален конкурс за изпълнители на забавна песен, организиран от МОН, Община град Пловдив и ОДК Пловдив. Там те се впуснаха в надпревара с едни от най-добрите млади певци от цялата страната и отново завоюваха престижни награди.

Димитрина завоюва втора награда в трета възрастова група (от 12 до 14 години ). Стефани е носителка също на втора награда, но в четвърта възрастова група (от 15 до 18 години ). В оспорваното състезание участваха дарования от много градове на страната: Пловдив, Бургас, София, Севлиево, Велико Търново, Хисаря, Кърджали, Русе, Хасково, Велинград и много други.Изпълненията на участниците се оценяваха от 5-членно професионално жури с председател Жан Пехливанов - преподавател в Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство - Пловдив.  Атрактивен момент в програмата на конкурса бе откритият урок на младата поп изпълнителка Весела Бонева, която бе член на журито.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама