Галин и таланти на Добрич ще пеят благотворително за Дани

18:04, 14 апр 17 25 1098 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Със специалното участие на певеца Галин ще бъде благотворителният концерт "Живот и усмивка за Дани”. Той ще проведе на 29 април от 18,30 часа в концертна зала "Добрич" с цена на покана 6 лв.

Нека с всеки закупен билет да поднесем една надежда, едно огромно щастие на една борбена майка, призовават организаторите. 
Участие в благотворителната изява ще вземат деца таланти от Добрич – от СК "Алексия", арт център "Палитра", студио "Сарандев", СУ "Св. Климент Охридски", Александър Танев.

Йорданка Атанасова Петкова е на 40 години. Майка на две прекрасни дъщери, прекрасен човек и приятел. Миналата година, след вечерен тоалет, напипва малка бучка на гърдата и още на следващия ден търси консултация със специалист. Направени са изследвания, които констатират мастопатия. Въпреки, че е зарадвана от поставената диагноза, 3 месеца по-късно Дани решава да потърси и второ мнение и прави консултация с хирург. Направена е биопсия, при която идва зловещата диагноза - злокачествен карцином на млечната жлеза. Изплашена от диагнозата и страха да не остави своите прекрасни дъщери сами, Дани решава да се бори. Подлага се на операция във Варна, където отстраняват цялата гърда. Подлага се на 8 тежки химиотерапии, на 25 лъчетерапии. Само 10 дни след приключване на лъчетерапията,Дани напипва топче на врата, на лимфните възли. Скенер установява рецидив.
Жестоката диагноза се е завърнала и това силно притеснява Дани и нейното семейство. Тя е категорична, че в момента е загубила битката, но не и войната с коварната болест. Решава да потърси консултация в болници в чужбина, откъдето очаква оферта с необходимата сума за лечението. Ясно е обаче, че сумата, която може да спаси живота на майката, ще е непосилна за семейството. До този момент те са се справяли със собствени средства с цялото лечение в България и двете консултации в Турция. За да продължи лечението обаче те имат нужда от помощ. Затова семейството отправя зов за помощ.
Приятели на Дани призовават: „Нека помогнем на Дани да живее, да се усмихва, да се радва на живота и дъщерите си! Да покажем, че когато сме заедно, някаква си сума и някаква зла диагноза няма да отнемат един млад живот!”
Ако искате да помогнете на Дани, може да го направите и чрез:

Банкова сметка - Societe Generale Expressbank
BG52 TTBB 9400 1509 0025 51
титуляр - Йорданка Атанасова Петкова

paypal account:
email: [email protected]

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама