Фестивал на детския танц "Бялата лястовица" ще се проведе в Генерал Тошево

08:42, 29 апр 17 25 573 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Фестивал на детския танц "Бялата лястовица има за цел да покаже оригинални тематични и сюжетни произведения в различните жанрове на танцовото изкуство – фолклорни танци, танцово шоу, модерен танц, характерни танци и латиношоу.
Да даде възможност за нови контакти и шанс за изява на значителен брой деца и млади хора в областта на танцовото изкуство.

Във фестивала могат да участват танцови школи, формации и клубове при ЦРДМ, ОДК, младежки домове, читалища, училища и др.
Той ще се проведе на 29 април /събота/ 2017 год. от 11. 00 часа.
Фестивалът на детския танц "Бялата лястовица" ще се проведе днес от 11 часа в народно читалище "Светлина-1941 година" в Генерал Тошево. Организатори са Община Генерал Тошево и читалището.

Фестивалът има за цел да покаже оригинални тематични и сюжетни произведения в различните жанрове на танцовото изкуство – фолклорни танци, танцово шоу, модерен танц, характерни танци и латино шоу, и да даде възможност за нови контакти и шанс за изява на значителен брой деца и млади хора в областта на танцовото изкуство. В проявата могат да участват танцови школи, формации и клубове при младежки домове, читалища, училища и др.

Участниците в "Бялата лястовица" мерят сили в няколко танцови стила: модерен балет - съвременни танци, характерни танци, танцово шоу, латино шоу и народни танци. Ще бъдат присъдени I, II и III място за всички. възрастови групи и стилове, грамоти и предметни награди за всички участници. Предвидени са и индивидуални отличия: за най–малък участник, талант “Бялата лястовица” и най -добра хореография. Наградите са осигурени

От Община Генерал Тошево и НЧ ”Светлина-1941 година” пожелават успех на участниците.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама