Кмет срещу общински шеф в кулинарен дуел на Фестивала на цацата в Кранево

09:53, 27 май 17 25 663 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След неповторимата рибена чорба, с която кметът на Кранево Румен Николов почерпи гостите на първия Фестивал на цацата, тази година посетителите ще станат свидетели на още по-изкушаваща изненада, съобщават организаторите.

Тази година ще се проведе кулинарен дуел между кмета Румен Николов, който отново ще сготви вкусната си рибена чорба, и председателя на Общинския съвет в Балчик Илиян Станоев, който пък ще сготви екзотична паеля на морска тематика.

Всички посетители на фестивала  ще могат да опитат и от двете и да отсъдят кой се е справил по-добре.

Той ще се проведе на 9, 10 и 11 юни, а организаторите обещават програмата да бъде още по-атрактивна от миналогодишната. Фестивалната зона ще предложи на посетителите музикална сцена, арена за състезания, атракции, игри и безброй изненади.

Над 200 изпълнители и голяма международна звезда ще превърнат курорта в уникална фестивална дестинация. В трите дни музикалната сцена ще бъде тематична. Петъчната вечер - 9 юни, ще бъде посветена на рокендрола и хумора, като за това ще се погрижат момчетата от Обратен ефект. На 10 юнивечерта ще бъде в Disco& Retro стилистика, като на сцената за  първи път от много време ще се качат неповторимите Трамвай № 5. Те ще подгреят публиката за истинска звезда от световна величина, чието име организаторите все още пазят в тайна. А  неделният ден ще бъде посветен на автентичн световноизвестната банда Eruption. Програмата  е поверена на народния любимец  Илия Луков, който обещава да извие най-голямото хоро за всички времена в Кранево и региона.

В рамките на фестивала на цацата ще се организира бягане с обувки на висок ток. Изискването е участниците да се качат на поне 7-сантиметрови токчета, които преди старта ще бъдат измервани с линийка. Те трябва да пробягат 60 м. За втора година ще се проведе „Бирената миля“. Изискването е минеш през 9 метра маси с бира, където да пиеш по пиво, и да пробягаш една цяла миля (1609 метра).

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама