• Снимка: БГНЕС

Полицай в Добрич е бил удрян в лицето от 24-годишен мъж и майка му, тъй като съставил акт за това, че са паркирали на инвалидно място, съобщиха от Областната дирекция на  МВР.

Екшънът се е разиграл в неделя, около 13:55 часа. По информация на Topnovini.bg, това е станало на паркинга на магазин „Лидл“.

Служители на Първо Районно управление на полицията установили, че лек автомобил „Рено” неправомерно е паркиран на инвалидно място. Докато съставяли акта, 24-годишният шофьор В.Д. и майка му В.А. (54 г.) започнали да се държат агресивно и арогантно спрямо полицейските служители. Нанесли удари в лицето на единия от униформените.

Побойниците са откарани в полицията. Синът е с парична гаранция от 200 лева, а майката е с мярка за неотклонение подписка.

Срещу двамата извършители са повдигнати обвинения.

Реагирай на публикацията

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
Есента бях свидетел на паркинга на Кауфланд,как имаше акция за паркиране на инвалидните места.Човека си беше спрял правомерно имаше и стикер ,но жена му трудно подвижна с патерици ,за да не върви го чакаше пред входа .Полицаите бяха груби арогантни дори единият напсува жената ,че не вървяла до колата ами чакала пред входа ,той не бил длъжен да прави проверки ,щом я няма в колата -глоба и това е.Дори не разрешиха на човека да я извика да я видят.Събират глоби за Общината ,глобата е мисля 20лв или 50 лв. никой не ги обжалва защото трябва да заведеш дело,аз предложих на човека да съм му свидетел,но той отказа ,защото не си струвало да води дела.Общината как не ги е срам от инвалидите да събират глоби.Веднъж им дават стикер безплатен ,а после ги глобяват.Тези проверки са предизвикани от Общината и полицаите явно имат лимит ,а като не могат да го изпълнят са арогантни до безбожие.
Глобата е 200 лева за паркиране на място предвидено за хора с намалена подвижност :) Да се научат къде да паркират, сега и полицаят да ги осъди дано :)

Избрано

Общество

Политика

Икономика

Закон и ред

Здраве

Култура

Образование

Свят

Спорт

Любопитно