Общински съветници от ГЕРБ – Добрич направиха дарение за отделението по педиатрия

16:30, 06 ное 17 25 544 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Част от възнагражденията си за октомври общинските съветници от ПП ГЕРБ в Добрич дариха на отделението по педиатрия на Многопрофилната болница за активно лечение. Жеста си те направиха на 5 ноември, когато се навършиха две години от заклеването им като членове на настоящия Общински съвет. С него те поставят началото на нова инициатива. Всеки месец един от съветниците от групата ще определя кауза, за която да се предоставят дарените суми от месечните им възнаграждения.

Дарението за отделението по педиатрия е по предложение на общинския съветник Камелия Койчева.  По този начин съветниците продължават инициативата на младите хора на Добрич. Преди година със средства, набрани с благотворителна инициатива на ученици от Езикова гимназия „Гео Милев”, беше напълно ремонтирана една от болничните стаи. Тази година със собствен ресурс МБАЛ-Добрич обнови основно още пет болнични стаи.

По идея на д-р Кристина Желязкова с предоставените от съветниците средства коридорът на отделението ще има нова динамична и креативна визия. Тя ще създава усещане за разходка по уличка, а на изобразено дърво всяко дете ще може да оставя посланията си. До приемния кабинет всеки работещ в отделението ще остави отпечатък от ръцете си, за да се вижда, че всички работят в екип, сподели д-р Желязкова, която се е нагърбила с изработването на новата визия на коридора на отделението.

Дарението бе предоставено на завеждащия отделението д-р Йовчо Йовев от общинските съветници Камелия Койчева и Зорница Михайлова, в присъствието на народния представител Даниела Димитрова.


 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама