С нова детска площадка депутати от ГЕРБ зарадваха децата на Добрич (СНИМКИ)

16:45, 01 юни 18 25 604 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нова детска площадка бе официално открита днес в Добрич. Тя се намира в центъра на града, до Обредния дом. Средствата за изграждането й са лично дарение от депутатите от ПГ на ГЕРБ Даниела Димитрова и Пламен Манушев.


„В чест на вашия празник Ви поднасяме този подарък – детска площадка за игри, и ви пожелаваме да бъдете здрави и щастливи! Дружен смях и песни, весели игри да огласят това място“, пожела народният представител Даниела Димитрова на децата, които бяха дошли на празника с родителите си.


Площадката е изградена в отговор на желание, заявено от родители на деца, които живеят в района.
Тя включва комбинирано съоръжение с възможности за катерене, пързаляне и игри, има въртележка и игра „Дама“.  Всички те са сертифицирани. Положена е синтетична ударопоглъщаща настилка.


Площадката отговаря на БДС и на Наредбата за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра. Тя ще бъде дарена от народните представители от ГЕРБ на Община град Добрич.


На официалното откриване днес присъстваха заместник-кметът на Добрич арх. Боян Коларов, председателят на Общинския съвет Иво Пенчев, заместник-областният управител Красимир Николов, общински съветници, граждани.


Забавления, фокуси, игри и изненади имаше за децата – малки и вече пораснали, поднесени от комика Паскал Паскалев. Той пожела и други да последват примера на двамата народни представители, за да има повече площадки, където децата да могат да играят безоп

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама