Със спартакиада ще отбележат професионалния си празник служителите на МВР в Търговище

07:36, 01 юли 15 25 361 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спартакиада за служителите на Областната дирекция на МВР в Търговище в дисциплините стрелба с боен пистолет, футбол на малки вратички и теглене на въже ще се проведе този петък по случай професионалния празник на служителите на МВР.

Отборите – участници в турнира по стрелба с пистолет, са съставени от по двама мъже и една жена. Те ще се състезават в динамична стрелба по три гръдни мишени, разположени една от друга на разстояние 3, 5 и 7 метра като зачетните изстрели са 12. Освен отборното ще има и индивидуално класиране.

Турнирът по футбол на малки вратички и надпреварата в дисциплината теглене на въже ще се проведат на стадион „Неделчо Камов”. Отборите във футболния турнир се състоят от 5 полеви играчи и един вратар, които ще играят по системата всеки срещу всеки. Всяко полувреме е по 15 минути.

Паралелно в чест на празника ръководството на ОД МВР-Търговище кани представители на местното самоуправление, на съдебната система и работещите на територията на областта журналисти за участие в традиционния турнир по стрелба с пистолет. Той ще се проведе в четвъртък на стрелбището на дирекцяита в село Разбойна. Участниците ще се състезават в стрелба от 25 м разстояние по гръдна мишена. Всеки от тях има право на 3 пробни и 5 зачетни изстрела. Класирането е отделно за мъже и за жени.

До момента участието в турнирите по футбол и по теглене на въже са заявили 5 отбора, а в този по стрелба с пистолет за полицейски служители – 4.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама