Анонимен защитник на бедните ще се бори за кмет на Пловдив

18:02, 01 юли 15 / Любопитно 25 387 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Прелюбопитна предизборна програма на неизвестен, назовал себе си "кмет на бедните", се появи по улиците на Пловдив, видя репортер на Пловдив Topnovini.bg.

"Идва кметът на бедните.Създава се "Малката държава" в Общината за защита на бедните и ликвидиране на бедността", пише в листовки, разлепени из централните части на Града под тепетата.

В своеобразната програма е посочен и начинът за постигане на тези цели – развитие на общинската икономика и обогатяване на Общината чрез създаване на общински фирми по земеделско стопанство, туризъм, строителство, ремонти, енергетика и много други. Най-важната цел е намиране работа на бедните и безработните. Бедните ще бъдат освобождавани от общински данъци и такси, ще им бъде осигурявано безплатно лечение и ще бъдат снабдявани с безплатни и евтини лекарства чрез общинска фирма за производство и внос. Крайно бедните квартали пък ще бъдат презастроени с модерни жилища. Ще се води и безмилостна война срещу пороците на бедността - алкохола, пушенето и наркотиците.

"Не гласувайте за богатите и за тези, които са били на власт – те не са ви помогнали и няма да ви помогнат", зове на финал пловдивският Робин Худ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама