Десет талантливи деца получиха награди от губернатора на Благоевград

18:15, 01 юли 15 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Десет талантливи деца, участвали в конкурс за детска рисунка, получиха награди от областния управител на Благоевград Бисер Михайлов. Това се случи на специална церемония, която се проведе днес в сградата на областната администрация.

Специални награди имаше за победителите в двете възрастови категории - 5 и 6-годишни. Първо място при по-големите извоюва Сашо Ангелов от Обединеното детско заведение в Симитли. На второ място се класира Анатоли Антонов от детското заведение в симитлийското село Крупник.

Победител в другата група стана Огнян Ганчев от Петрич, а негова подгласничка бе Сиана Стоянова от ОДЗ "Детско царство" в Крупник. Грамоти за отлично представяне получиха още Стефания Бачева, Катрин Чаушева и Роналдо Чаушев от Симитли, както и Борислав Златев от Крупник.

Конкурсът за рисунка бе организиран по проект за насърчаване на присъствието на малчуганите в детските градини. По него са работили 9 населени места в областта като през последната година са плащани таксите на децата, а родителите са получавали и ваучери за учебни помагала.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама