Спектакълът "100 години Едит Пиаф" гостува в "Арена Русе" (видео)

10:15, 02 юли 15 / Култура 25 440 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Официалното шоу, "PIAF! Le Spectale", което преминава при напълно разпродадени престижни зали в Европа, Северна и Южна Америка, ще бъде представено и в Русе - на 24 ноември - в "Арена Русе", ден след като зарадва феновете в София на сцената на Зала 1 на НДК.

Това съобщиха от радио "Тангра Мега Рок", които заедно с Directo Productions са основните "виновници" за гостуването на спектакъла у нас.

Тази година, светът отбелязва 100 години Едит Пиаф. Емблематичната певица  се ражда на 19 декември 1915, за да се превърне с уникалния си глас, но и с драматичната си съдба, в най-големия музикален символ на Франция.

"PIAF! Le Spectale" ще бъде представен в Русе и за всички почитатели на музиката от Варна, Плевен, Търговище, Разград, Велико Търново и цяла Североизточна България. Очакват се и много зрители от Румъния, информират още организаторите.

Френската певица Ан Карер не просто изпълнява най-великите песни на Пиаф, но с невероятния си глас и със своя оркестър, както и тематични декори и прожекции, води зрителите на едно незабравимо пътешествие по парижките улици в епохата Пиаф. Това накара световната преса да определи шоуто като „грандиозно” и „задължително”, а Ан Карер за „фантастична”, коментират от "Тангра Мега Рок".

Билетите с цени от 10 до 60 лв. са вече достъпни в системата на Eventim.bg.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама