Сливен е домакин на юбилейна среща на специалистите по комуникации в общините

10:28, 02 юли 15 25 242 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Юбилейно честване по повод  15-та годишнина от основаването на Асоциацията на специалистите по комуникации в общините (АСКО) ще се проведе в Сливен. Днес и утре в града пристигат  гости и участници в събитието от цялата страна, обяви Таня Балабанова – зам. -председател на УС на АСКО.

Ще присъстват и бивши и настоящи членове на асоциацията от различни общини в България, експерти по връзки с обществеността и представители на пресцентрове от министерства и институции. Официалното откриване е от 13.30 ч. в зала 105 на общината.  От 15.30 часа  ще се проведе семинар  на  тема: „Вътрешни комуникации” в зала „Май“. На това безплатно обучение ще участват и служители от община Сливен от всички звена на администрацията. Лектор ще бъде Михаела Малеева, изпълнителен  директор на АСКО, преподавател в Института за публична администрация към МС и PR на БАН.

Целта на семинара е да се подпомогне процеса на изграждане на ефективни вътрешни комуникации в администрациите и да се дадат добри практики за мотивиране на екипите. 

Калин Шушелов – експерт от Изпълнителна агенция ЕСМИС на Министерство на съобщенията и информационните технологии, ще презентира и проект за развитие на високоскоростен широколентов достъп до интернет от следващо поколение в България.

По време на пребиваването си в града гостите ще се запознаят с реализираните успешни проекти на община Сливен. Ще посетят крепостта "Туида" и парк "Юнак".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама