Трима пешеходци пострадаха във Варна

11:32, 02 юли 15 25 244 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Малко дете е било блъснато от автомобил ”Форд” във Варна, съобщиха от пресцентъра на полицията. Инцидентът е станал около малко преди 23 часа във вторник, 30 юли на ул. "Горна студена" в квартал "Аспарухово". 21-годишен шофьор е блъснал малчугана, докато потеглял с автомобила си. Вследствие на инцидента детето е получило контузия на таза. То е прегледано и освободено, без опасност за живота. 

Друга пешеходка е пострадала на кръстовището на бул. ”Христо Ботев” и ул. ”Царевец” . Инцидентът става вчера, 1 юли на бул. "Христо Ботев" с ул. "Кракра". 26-годишната провадийка решила да пресича пешеходната пътека на червен светофар. Тогава е засечена от автомобил ”Тойота”, управляван от 24-годишен варненец. Той правил маневра за завой наляво, при зелен разрешителен сигнал на светофарната уредба. Вследствие на инцидента жената е получила контузии на таза и главата.Прегледана е и освободена за домашно лечение.

От полицията съобщават за още една блъсната пешеходка вчера. 43 годишната жена от Нови пазар е блъсната в местност Долна Трака от 28-годишен софиянец, управляващ ”Крайслер”. Вследствие на удара жената е с контузия на гърба и лявата тазобедрена става, със съмнения за фрактура на лява шийка на ставата. Прегледана е и освободена. По случая има образувано досъдебно производство. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама