Летен детски университет отвори врати в Плевен

15:08, 02 юли 15 25 207 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Летен университет „Детско лято 2015" отвори врати от днес в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ – Плевен. той е част от лятната прогрма на културния институт, предназначена за най-малките читатели на възраст от 7 до 14 г.

За шеста година библиотечните специалисти от Детския отдел и отдел „Чужди езици" с помощта на доброволци, провеждат лятна работа с деца. Програмата преминава под мотото „През юли в Игротеката - весел кът на книги, изкуство, игри и приятелство"

Заниманията ще са всеки вторник и четвъртък в часовете от 13,30 до 15 часа.

В Детския летен университет децата ще участват в различни интерактивни занимания, водени от специалисти - доброволци. Идеята е да научават полезни и любопитни неща от различни сфери, да обогатяват своите знания по английски език чрез игрословици и състезания, да развиват своето въображение и творчески умения.

Финалът на лятната програма в библиотеката ще бъде поставен на 30 юли с хепънинг с открита сцена „Плевен търси своя детски талант", където малките участници ще покажат творческите си възможности и умения на певци, танцьори и артисти. За най - добрите ще има и награди.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама