Люлки и пързалки на малчуганите от ЦДГ “Дружба” дари “Алкомет”

17:20, 02 юли 15 25 432 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Четири нови пързалки и люлки вече имат в двора си малчуганите от детска градина “Дружба” в Шумен. Новите съоръжения са дарени от фирма “Алкомет”.

Днес децата и учителите от забавачката представиха новата си придобивка с малко тържество. Децата от група “Конче Вихрогонче” поднесоха песни и танци на гостите си от “Алкомет”, Община Шумен, Шуменски университет, родители и приятели на детската градина.

“Щастлива съм, че господин Фикрет Индже прие нашата идея и я реализира и днес нашите деца се радват на четири нови дворни съоръжения за игра. Изключително благодаря на фирма Алкомет” и смело мога да кажа, че нашият двор е така подреден благодарение на тях. Още от първата година те ни повярваха, довериха се нашите мечти и ги реализираха. Те са постоянно зад нас и ни радват”, изказа благодарности за дарението директорът на ЦДГ “Дружба” Анна Георгиева.

Тя благодари и на общинското ръководство в Шумен и отправи молба към администрацията за ограда или охрана на детското заведение, за да могат да опазят придобивките си.

Зам. кметът на община Шумен Живка Тонева пое ангажимент да изпълни желанието.

Живка Тонева също изказа благодарност към фирма “Алкомет” и Фикрет Индже.

“Благодаря за поканата да присъстваме на това тържество и да споделим вашия празник. Поздравявам ви с новите придобивки и нека да ги ползвате с радост. Изказвам изключителна благодарност към г-н Фикрет Индже и неговия екип за това, че в годините проявява непрекъсната грижа към детските заведения, към културните институти в града, към социалните институти.”Заместник-кметът пожела на г-н Фикрет Индже да е здрав, да развива бизнеса си и да продължи да работи в Шумен и за Шумен.

Поздрави от името на Фикрет Индже, който е извън България, поднесе Хюлиа Шюкри - ръководител отдел „Човешки ресурси” в “Алкомет”.

“С годините сме доказали, че подобряването на качеството на живот нна шуменци е непрекъснат наш ангажимент, който започва с грижата към децата. За нас е важно в какви условия те растат, играят, спортуват. Затова вашия празник днес е и наш.. Пожелаваме ви много здраве, весели игри на новите площадки и безгрижно и слънчево лято.”

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама