Хвърчила в подкрепа на бездомните животни политат над Пловдив

07:43, 04 юли 15 / Любопитно 25 294 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Хвърчила в подкрепа на бездомните животни пускат днес пловдивчани. Благотворителната акция "Пусни хвърчило, подай лапа" започва в 10 часа в парка под Младежкия хълм.

Организатори са "Ротаракт клуб Пловдив - Филипопол", "Интеракт клуб Пловдив - Филипопол" и доброволческата фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria - Пловдив.

Познатото забавление от детството - хвърчилото, се преражда като посланик на надеждата за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на града - бездомните животни, твърдят инициаторите.

Акцията включва уъркшоп за направа на хвърчила, състезания за най-красиво хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи срещу символична такса за участие. Предвидени са и много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат сладките бездомничета от приюта на Animal Hope Bulgaria - Пловдив.

З"аповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате ние ще ви предложим", призовават организаторите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама