Старозагорските социалисти избират кандидат за кмет

08:20, 04 юли 15 / Политика 25 323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Второто заседание на заседание на 47-та конференция на БСП Стара Загора ще определи кандидатът за кмет на Стара Загора днес. Форумът започва в  9.00 часа в зала 1 на комплекс „Верея”.

Дневният ред включва доклад на председателя Валентина Бонева за политиката на общинската организация на БСП в Стара Загора в местната власт през мандата 2011-2015г. и участието в Местни избори `2015.

Предвидени са  отчет на групата общински съветници и приемане на предизборна платформа на общинската организация на старозагорските социалисти за местния вот. Делегатите на конференцията ще издигнат кандидат за кмет на община Стара Загора, общински съветници и кметове на населени места.

Досега са издигнати осем кандидатури за кмет на Стара Загора. Очаква се в късните часове да стане ясен избраникът на старозагорските социалисти, който ще влезе в битка с досегашния градоначалник Живко Тодоров от ГЕРБ.

И в Чирпан социалстите ще избират кандидат за кмет. В 9.00 часа започва четвъртото заседание на 20-та конференция на БСП в Града на Яворов. Делегатите на форума ще изслушат анализ за изпълнението на управленската програма на БСП-Чирпан за изтичащия мандат, който ще направи председателят на социалистите Стайко Генов. Те ще обсъдят и утвърдят кандидатите на левицата за участие в Местни избори` 2015 -  кмет на община, кметове на кметства и общински съветници.

Конференциите ще решат коалиционната политика на БСП за участие в изборите  по места.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама