Спортни прояви за празника на полицията

12:58, 04 юли 15 / Спорт 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Купи и медали получиха класиралите се на първите три места в спорните турнири по футбол, стрелба и тенис на маса, които се провеждат всяка година за празника на МВР-5 юли.

В състезанието по стрелба с пистолет „Макаров” отборно на първо място се класира отборът на „Специализираното тактическо звено за бързи действия” към ОДМВР-Сливен.  Второто място е за отбора на РУМВР-Твърдица и на трето място са представителите на Военно формирование 22220. В индивидуалното състезание при мъжете първи е Петър Петров от СТЗБД-ОДМВР-Сливен, втори е Павел Георгиев представител на   Военно формирование 22220 и трети остава Станимир Стоянов - СТЗБД-ОДМВР-Сливен. При жените първа е Велина Петкова – Сектор КП РУ-Сливен, на второ място се класира Елизабет Факирова – Военно формирование 22220 и представителката на ГООР РУ-Сливен  Таня Даскалова е трета. В турнира но тенис на маса първи е Ввенцислав Петров- група „Миграция”, втори - Станимир Стоянов от СТЗБД-ОДМВР-Сливен и трети е Мартин Димитров- ПБЗН- Сливен.

Областната дирекция на МВР в Сливен тържествено отбеляза 136 години от създаването на Министерството на вътрешните работи. Церемонията се състоя на площад „Хаджи Димитър” в Сливен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама