Национален събор по риболов се проведе край Русе

15:05, 04 юли 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кметът Пламен Стоилов награди участниците в Шестия национален събор по риболов на езерото в Лесопарка. Събитието се организира от Съюза на глухите в България и е под патронажа на кмета на община Русе Пламен Стоилов. Основен спонсор на състезанието бе Сунай Сабриев от магазин „Синия Дунав“, информираха от общинската пресслужба.

В надпреварата днес са се включили над 200 риболовци от цялата страна, Румъния и Македония. Най-големият улов е постижение на Андрей Кирилов от София, който взе купата и голямата награда. В отборното класиране на почетното трето място се класираха русенци, второ място завоюва отборът на Дупница, а челното първо място завоюва отборът на София. Като най-възрастен рибар бе отличен Иван Рашков от Русе, а наградата за най-млад риболовец грабна Андриян Георгиев.

„Радвам се, че по лицата ви виждам толкова много усмивки. Тук съм да ви подкрепя и да ви уверя, че можете да разчитате и занапред на Община Русе“ заяви кметът Пламен Стоилов.

Той получи плакет от организаторите на събитието, а Николай Нинов – председател на Съюза на глухите в България, лично благодари за съдействието, оказано от Общината за реализирането на мероприятието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама