С празник на зетьовете и снахите се веселиха в плевенското село Николаево

18:06, 04 юли 15 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Празник на зетьовете и снахите събра жителите на плевенското село Николаево в местност близо до реката. Тържеството уважиха кметът на Община Плевен проф. Димитър Стойков, народният представител от ГЕРБ Владислав Николов и общинският председател на партията Мартин Митев. Това информираха от пресцентъра на ГЕРб-Плевен.

Кметът на село Николаево Ваня Орозова приветства гостите и жителите на населено място. На празника тя зарадва хората и с новина за нови придобивки.

„На това място по проект, защитен в Министерство на околната среда и водите, ще бъде изграден кът за отдих, навеси с пейки и маси. Предвидени са и дейности по озеленяване. Работата по проекта ще започне веднага.”, обяви кметът на село Николаево Ваня Орозова.

Кметът на Община Плевен проф.Димитър Стойков поздрави жителите на Николаево. Той подчерта, че съхраняването на българските традиции е запазило народа ни в дългите години на робството.

Кметът на Плевен пожела на всички празнуващи здраве, щастие и всяка следваща година да виждат добрите промени, които да правят село Николаево все по-хубаво и уредено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама