Социалистът Тошко Петков ще се бори за кметското място в община Добрчка

08:47, 05 юли 15 / Политика 25 296 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 23-ата конференция на социалистите в община Добричка те трябваше да избират измежду четири кандидатури за кмет на БСП за предстоящите местни избори, съобщава партийната централа. Четирите номинации за кандидат кметове бяха на Генади Ганчев, Тошко Петков, Надежда Василева и Петко Игнатов. До балотажа достигнаха двама от тях -  Петков и Василева. С 56 на 51 гласа социалистите избраха Тошко Петков за кандидат-кмет от БСП на предстоящите избори.

 „Благодаря на всички, които ме подкрепиха. Категорично заявявам, че ще се боря за това да бъдем единни, за да помогнем на хората в тази община. Ще вложа целия си опит и усилия и ще направя всичко възможно общината да върви напред“, бяха първите му думи след като гласовете на социалистите го посочиха за кандидат кмет от БСП.

Тошко Петков е завършил русенския университет. След това е изучавал и управление на народното стопанство в  АОНСУ. Има дългогодишен опит в общинската администрация, като е бил и заместник-кмет по устройството на територията също в общината.

Член е на БСП от 1983 г., също общински съветник и временно изпълняващ длъжност Председател на общинския съвет на БСП в Добричка.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама