"Локомотив" (Пловдив) постигна първа победа в контролите

09:02, 05 юли 15 / Спорт 25 365 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Локомотив" (Пловдив) постигна първа победа в контролните срещи от подготвителния период. "Смърфовете" победиха новака в "Б" група "Оборище" (Панагюрище) с 2:0 пред около стотина зрители на стадиона в Добринище вчера, съобщиха от пловдивския клуб.

Кирил Котев през първото полувреме и Зоран Балдовалиев след почивката се разписаха в противниковата врата, а капитанът Мартин Камбуров изпусна дузпа.

През второто полувреме в игра за "червено-черните" (пловдивчани играха с резервния си екип) се появиха трима мексикански футболисти, които са на пробен период в отбора.

Резултатът бе открит в 15-ата минута чрез Кирил Котев. Централният защитник засече с глава хубаво центриране на Дани Кики от фаул.

Десетина минути по-късно Георги Вълчев пробва много хубав шут извън наказателното поле, но вратарят на Оборище изби. Последва добавка на Камбуров, също от 20-ина метра, но и тя не доведе до гол.

През второто полувреме "Локо" продължи да бъде по-активният отбор, но направи няколко фрапантни пропуска.

В 58-ата минута Димо Бакалов проби в наказателното поле, където бе съборен от вратаря на Оборище и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Камбуров, който обаче шутира в гредата.

В 63-ата минута Зоран Балдовалиев направи хубав пробив отляво и центрира към наказателното поле. Там вратарят на Оборище се размина с топката, а Кирил Котев остана сам пред опразнената мрежа, но не успя да засече.

В 72-ата минута Зоран Балдовалиев засече с крак остро центриране от десния фланг на един от мексиканските футболисти на проби, но топката профуча на сантиметри покрай гредата в аут.

Така се стигна до 79-ата минута, когато "Локо" (Пд) поведе с 2:0. Автор на попадението бе Зоран Балдовалиев, който се възползва от неразчетено излизане на противниковия вратар и промуши топката между краката му за крайното 2:0.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама