Изнесени приемни в Сливо поле, Ветово и Две могили организира НССЗ

10:28, 05 юли 15 25 283 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Изнесени приемни в Сливо поле, Ветово и Две могили организира през юли Националната служба за съвети в земеделието (НССЗ). Те ще бъдат ъсответно на 7-и, 14-и и 21-и юли, в общинските служби по съвети в земеделието на посочените населени места. Срещите ще започват в 10.00 и ще приключват в 12.30 часа.

Те са част от предвидените 143 изнесени приемни в цялата страна, които институцията ще проведе през настоящия и следващия месец. От тях 63 ще бъдат през юли в 16 области, а през август – 80 за 18 области.

От началото на годината са проведени общо 437 приемни, по време на които земеделски производители са получили на място актуална информация и съвети, свързани със занятието им, включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014 -2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане. Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

Информация с датите, часовете и местата на провеждане на изнесените приемни до края на август 2015 г. за цялата страна, е публикувана на електронната страница на Министерството на земеделието и храните в рубриката „Актуално“, както и на интернет страницата на НССЗ в рубриката „Обучения и информационни дейности”, подрубрика „Изнесени приемни”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама