Асен Блатечки и Калин Врачански завладяват сцената на Летния театър в Пловдив

10:28, 05 юли 15 / Култура 25 385 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Любимците на екрана Асен Блатечки и Калин Врачански гостуват на пловдивчани. Режисираното от Блатечки представление "Когато котката я няма" ще завладее сцената на Летния театър на Бунарджика тази вечер от 20.30 ч.

"Когато котката я няма" е ситуационна комедия, която надниква в спалнята на две съпружески двойки - в едната се прави много любов, а в другата той липсва. Действието се развива в най-цветните и луди години на миналия век.

В едното семейство ролите на мъжа и жената са разменени, а в другото - преувеличени. Това, което ги свързва е, че всеки крие истинските мотиви на поведението си. Появяват се и две млади дами, които преобръщат живота на всички.

"Събрали сме се само приятели, да си правим кефа и да се забавляваме. Образите са доста различни като натюрели от самите нас. Калин, например, е обратното на това, което е в живота. Играе един агресивно сексуален тип, докато в живота е срамежлив. Няма по-голямо удоволствие и провокация за актьора от шанса да играе нещо съвсем контрастно от него самия", казва Асен Блатечки за постановката.

Комедията на Джони Мортимър и Брайън Кук е на театрална формация "Мелпомена". От сцената ще ни разсмее звезден състав - Асен Блатечки, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Калин Врачански, Мира Добрева и Ирена Тодорова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама