50% намаление за всички заглавия през м.юли обявява МДТ „К.Кисимов“

12:33, 05 юли 15 / Култура 25 279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Музикално-драматичният театър „Константин Кисимов“ във Велико Търново обявява намаление на половин цена на всички билети за спектаклите през месец юли, съобщиха от културната институция.

Отстъпка 50% от редовната цена могат да ползват всички граждани, които закупят своите билети от касата на Театъра. Така пропускът за една постановка ще струва 5,00 лв. МДТ „К. Кисимов“ предлага и пакетна цена 15,00 лв за закупуването на билети за два спектакъла и един концерт.

На 8-ми юли ще се играе оперетата "Бал в Савоя", която пожъна огромен успех с премиерата си миналия месец. На следващия ден, 9-ти юли, е "Г-жа Министершата", комедия по Бранислав Нушич.

Специалният спектакъл на „Декамерон“ в лапидариума на Регионалния исторически музей на 18 юли също е сред заглавията, които се продават на промоционална цена.

Програмата за месец юли се допълва и с оперетата „Царицата на чардаша“ от Имре Калман, която артистите от МДТ ще представят на 20-ти юли, понеделник.

Последното драматично заглавие през м.юли ще бъде „Църква за вълци“, което ще се играе на 27 юли, понеделник. Специална изненада подготвя великотърновският театър за феновете на музиката.

Звездата на българската естрада Маргарита Хранова ще излезе на сцената на МДТ „К.Кисимов“ с оркестъра на театъра за една незабравима вечер на 30-ти юли, четвъртък.

След гостувнето на Орлин Горанов и спецалния концерт с български песни, това е третият концерт от поредицата с популярни естрадни хитове. Цена на билетите за концерта – 10 и 15 лв. За закупуване на пакет с билети за два театрални спектакъла и концерта важат отстъпки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама