С велопоход и концерт Варна се включва в кампанията "Живей активно”

16:22, 05 юли 15 / Спорт 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Велопоход, крос и концерт на пристанището са само малка част от инициативите, с които Варна ще се включи на 12 юли в кампанията "Живей активно”, съобщиха организаторите.През 2015 г.проектът отбелязва юбилей и се провежда в София, Варна и Бургас в партньорство с местните общини.

Началото на инициативата, която е насочена към балансирано хранене и активен начин на живот, ще бъде дадено в 10:00 часа пред хотел "Черно море". Очаква се към градинката на Севастопол да тръгнат три паралелни похода. Тереза Маринова и актьорът Симеон Лютаков ще поведат велопоход от Двореца на културата и спорта, фенове на ролерите и скейта ще тръгнат от сградата на общината, а параспортисти и хора с увреждания – от храма "Св. Николай Чудотворец". Трите лъча ще се съберат пред хотел "Черно море", откъдето заедно с хилядите пешеходци, ще поемат към Морската градина и градския плаж.

Всички желаещи ще могат да се включат и във велоизлета за начинаещи до местността "Ковшак чешма" близо до "Аладжа манастир" с включено каране по шосе и офроуд. През целия ден край морето ще бъдат организирани десетки семейни игри, тенис на маса, плажен футбол, катерене, танци и много други активности.

Сантра, Skiller, Иво и Пламен, Играта, Невена Пейкова и Рафи ще се включат в концерта на пристанище Варна, който е със специалното участие на Георги Енчев-Гош и The Center. Концертът започва в 18:30 ч. и ще отбележи финала на инициативата в града.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама