Пламен Славов пожела на служителите от РПУ-Карлово сили и воля за добруването на общината

17:29, 05 юли 15 / Любопитно 25 235 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Градът ни и Община Карлово се радват на спокойствие, благодарение на вашата всеотдайност и съпричастност." С тези думи Пламен Славов се обърна към служителите на РПУ – Карлово по повод техния професионален празник, съобщиха от пресцентъра на БСП.

"Работата ви като полицейски служители е изключително натоварена, отговорна и много често неблагодарна и въпреки това, вие уверено се грижите за сигурността на гражданите", се казва още в поздравителния адрес.

На днешното скромно тържество Петър Харалампиев-лидер на НД "БГ Патриот" и областният координатор Антоанета Тенева поздравиха служителите на РУП-Карлово по случай 5 юли - празника на МВР. Към служителите на реда г-жа Тенева се обърна с думи на благодарност и признателност за положените усилия в изпълнение на отговорната задача да осигуряват ред, сигурност и спокойствие на жителите на Община Карлово.

Специални благодарности бяха отправени и към Пламен Славов, който единствен се е отзовал на поканата и е подпомогнал закупуването на специално изработена за управлението в Карлово икона от зограф Огнян Драгойчев, както и скромна почерпка. Г-жа Тенева обясни, че в днешното напрегнато ежедневие е нужно повече от всякога да имаме политическа култура и да умеем да водим диалог за добруването на всеки български гражданин.

"Благодаря на г-н Славов,който ни подкрепи, за да стане тази инициатива реалност", добави Тенева.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама