МДТ „К. Кисимов“ подарява два билета за спектакъл чрез игра във Фейсбук

09:01, 09 юли 15 / Култура 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Два билета за един от спектаклите през месец юли на Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ може да спечели един от слушателите на общинското радио Велико Търново.

На страницата на театъра в социалната мрежа Фейсбук - https://www.facebook.com/teatarvtarnovo - вече е споделен пост с въпроса за тази седмица, а именно – „Кой от солистите на МДТ „К. Кисимов“ е участвал в концерт под диригентството на Пласидо Доминго?“

Отговорът на въпроса ще прозвучи в минутите за театър по общинското радио Велико Търново, всеки петък между 10:00 ч. и 10:30 ч. В този часови пояс от няколко седмици се излъчва рубриката „Търновският театър разказва“, която представя на слушателите любопитни моменти от историята на театъра във Велико Търново, представя драматичните артисти и солистите на МДТ.

За да бъдат валидни отговорите, те трябва да бъдат споделени и изпратени на официалната страница на МДТ „К. Кисимов“. Жребият ще бъде изтеглен на 14 юли, вторник, а победителят ще бъде уведомен отново чрез Фейсбук.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама