Полицаи съставиха 174 акта само за седмица в община Несебър

09:17, 09 юли 15 25 278 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общо 174 акта за нарушения са съставили пътните полицаи на територията на Районно управление – Несебър за времето от 30 юни до 7 юли тази година. Това е станало при проведена специализирана операция чрез прилагане на метода „широкообхватен контрол“, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

През посочения период органите на реда са проверили общо 517 моторни превозни средства и 754 лица. Съставени са 174 акта за установяване на административни нарушения, от които четири за шофиране след употреба на алкохол над 1,2 промила, седем акта на водачи, спипани с под 1,2 промила, 16 акта за шофиране от неправоспособни водачи и 8 акта за автомобили без застраховка „Гражданска отговорност“.

За други нарушения на Закона за движение по пътищата са съставени 61 акта, а за нарушения на наредби на Община Несебър - 38 акта. За нарушения на Закона за българските лични документи са съставени 35 акта. Наложени са 143 глоби по фиш. Образувани са 22 бързи полицейски производства на лица, притежаващи наркотични вещества.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама