БСП ще гони 600 хил. гласа на местния вот

10:24, 09 юли 15 / Политика 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ако на европейските избори сме имали над 400 000, на парламентарните – над 500 000 гласа подкрепа, смятам, че на местните избори е нормално да гоним цел – над 600 000 гласа, която ще посочи подкрепата на лявото представителство. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков пред бТВ.

На „Позитано“ 20 очакват да имат над 70 кмета, над 1000 съветници.

„БСП е единствената нормална партия“, констатира Миков и обясни че в партиите – проекти няма процеси подобни на тези в БСП на изказване на различно мнение.

Той критикува управляващата коалиция, че единствената им спойка в момента е властта. „Изведнъж коалиционните партньори започват да се дърпат и накрая ще излезе, че никой не носи отговорност. Предполагам, че накрая всички ще си измият ръцете с Борисов“, прогнозира соцлидерът.

По повод записите с полицейско насилие Миков зави, че има усещането, че „тези неща се вадят целенасочено“. „В широката публика е усещането, че това се вади сега като отговор на исканията на полицаите“, смята Миков.

По отношение на доклада за КТБ, който беше оповестен вчера, Миков припомни, че най-много държавни пари са били концентрирани в КТБ по времето на ГЕРБ. “Нашата позиция е ясна – всичко на масата: фирми, физически лица, преференциални кредити“, заяви Миков.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама