Плевенската структура на ЗС „Ал.Стамболийски“ се отцепи от партията

12:52, 09 юли 15 / Политика 25 269 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Считано от днес Общинската земеделска дружба в Плевен на ЗС „Александър Стамболийски“ напуска партията. Това обяви на брифинг в пресклуба на БТА в Плевен полк.о.р. Красимир Атанасов, вече бивш председателят на общинската структура на партията на Спас Панчев.

Като аргументи за решението, взето от ръководството на общинската организация, той посочи несъгласие с централното ръководство относно реденето на листата за общински съветници, липсата на средства за ежедневна партийна дейност, на указания за подготовката и провеждането на предстоящите местни избори, както и фактът, че ЗС „Ал. Стамболийски“ няма свои представители в Общинската избирателна комисия и в секционните комисии.

Красимир Атанасов обяви, че ще бъде създадена нова органзиация за участие в политическия живот на региона. Също така създателите на бившата Общинска земеделска дружба категорично издигат кандидатурата на полк. о.р. Красимир Атанасов за кмет на Плевен като независим.

За решението на вече бившата общинска структура на Земеделския съюз е уведомено и централното партийно ръководство, но към момента от там няма реакция по въпроса.  

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама