ВСС избра за втори мандат съдия Палмира Атанасова за шеф на РС-Левски

13:04, 09 юли 15 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Висшият съдебен съвет избра за втори мандат с 21 гласа „за”, 0 „против” и 1 „въздържал се” Палмира Атанасова за председател на Районен съд – Левски. Това съобщават от пресцентъра на ВСС.

Съдия Атанасова има над 15 години юридически стаж, от който над 13 години като следовател и съдия. Била е помощник следовател в Окръжна следствена служба – Плевен – Териториално следствен отдел – Левски. От 2001г. е съдия в Районен съд – Левски, а от 21 юни 2010г. e негов административен ръководител.

В Концепцията си за стратегическо управление Палмира Атанасова набелязва цели за развитие, чрез които ще се продължи и надгради постигнатото през първия й мандат на административен ръководител.

Кандидатурата на съдия Атанасова е била подкрепена от председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов, който се позова на успешния й първи мандат като гаранция за развитие на постигнатото и надграждане на установените добри практики - бързо решаване на делата, добри колегиални отношения и положителни констатации от проверките на Инспектората към ВСС.

В подкрепа на съдия Атанасова се е изказал и членът на ВСС Галя Георгиева, която е споделила личните си впечатления при атестирането на кандидата -  изключително добронамерена, добре организирана, успяла да сплоти колектива и да извърши ремонт на съдебната сграда.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама